fbpx

COM CUIDAR LA PELL A L’HIVERN?

El fred ja està. En un obrir i tancar d’ulls ens hem trobat amb un temporal de fred i vent que fa predir que l’hivern ja ha arribat per quedar-se. La baixada de temperatures, a part d’afectar al nostre armari i a les nostres rutines d’oci, també afecta, i molt, a la nostra pell. I és que és en aquests mesos quan el nostre cutis pateix més. A continuació, t’expliquem quins efectes té el fred sobre la nostra pell i com neutralitzar-los.
piel deshidratadaL’efecte del fred en la nostra pell

El fred causa una vasoconstricció en els capil·lars de la pell, la qual cosa fa que no arribi suficient oxigeno ni nutrients a les cèl·lules de l’epidermis, apagant el nostre cutis. Retarda el cicle de renovació cel·lular i s’acumulen cèl·lules mortes, per la qual cosa causa una sensació de tibantor i impedeix la secreció sebàcea natural de la pell, necessària per nodrir la pell, deixant-la seca i sensible.
En aquesta època, la pell perd mobilitat i elasticitat, es produeix deshidratació i sequedat, i fins i tot irritacions si la pell és sensible, com granets o vermellors a les zones més sensibles, com per exemple, al voltant del nas.

Tampoc podem oblidar-nos dels llavis i les mans, dues de les zones més sensibles del nostre cos. Hem de tenir una cura especial amb els llavis, ja que la seva pell és més fina, manca de glàndules sudorípares i sebàcees, per la qual cosa regulen malament els canvis de temperatura, i amb les mans, sempre exposades a l’hivern.
Hidratació total

És important utilitzar cremes per al rostre amb elements hidratants, que protegeixin del fred i evitin la deshidratació intensa. Per combatre la sequedat en els llavis, et recomanem utilitzar productes reparadors. A les mans, cremes específiques per evitar la seva irritació.

Beure molta aigua, encara que no vingui de gust tant en aquests mesos, i una dieta rica en fruita i verdures, rics en vitamines i antioxidants, són funamentals per hidratar la nostra pell, també des de dins.

A la clínica de medicina estètica Cànons Clinics evitem que el teu cutis s’apagui amb el nostre tractament de medicina estètica Hidratació i Multivitamines amb Mesoterapia Facial. Un protocol de bellesa amb el qual rehidratarem la teva pell amb àcid hialurónico i multivitamines, especialment a les zones més delicades i sensibles, com a la cara, coll, mans i escot. Aquests actius afavoreixen la creació de col·làgen i elastina en la pell, que aconsegueixen retenir l’aigua dels teixits i, per tant, mantenir-los hidratats.

Avança’t a l’hivern. Que aquest Nadal no t’enxampi desprevinguda. En aquestes festes llueix el teu millor aspecte amb el nostre tractament de medicina estètica facial Hidratació i Multivitamines amb Mesoterapia Facial.

Truca’ns al 93 860 60 60 o contacta amb nosaltres via email en el correu electrònic info@Cànons Clinics.es i reserva la teva cita!
Aquest Nadal brilla com mai amb Cànons Clinics, clíniques de cirurgia i medicina estètica a Barcelona, Granollers i Reus.