fbpx
ELIMINACIÓ DE PAPADA SENSE CIRURGIA BELKYRA

Adéu, papada! Ara podem posar fi a la preocupació per la grassa que es queda al coll i a sota de la barbeta. El revolucionari tractament Belkyra® permet reduir la papada sense necessitat de passar pel quiròfan. Els injectables reposicionen els teixits de manera natural i sense risc de flaccidesa.

Què és Belkyra®?

Belkyra® és un producte injectable que conté àcid desoxicòlic formulat exclusivament per la zona de la papada. El tractament, que es realitza sense cirurgia, dissol la grassa de sota el mentó i reafirma els teixits, garantint la inexistència de flaccidesa, per tornar a lluir un coll jove sense molèsties.

Com funciona el tractament?

El procediment és senzill i indolor. El producte es reparteix per la zona a tractar a través de microinjeccions. Les inflitracions poden ser lleugerament molestes, però existeix l’opció d’utilitzar gel o anestèsia local.

Quins són els beneficis?

Belkyra® actua, trenca i destrueix la membrana cel·lular de la grassa. Per tant, elimina els adipòcits permanentment, de manera que aquesta grassa no tornarà a transformar-se. El tractament acaba amb la papada a la vegada que tensa i reafirma la pell del mentó i la mandíbula, tant en homes com en dones.

Quantes sessions es necessiten?

Entre la preparació i la realització del tractament, una sessió de Belkyra® dura aproximadament 30 minuts. El número de sessions necessàries varia en funció de la quantitat de grassa que tingui la zona a tractar, de manera que pot oscil·lar entre 2 i 4. Entre sessions ha de passar, com a mínim, un mes.

Quant temps duren els resultats?

Els resultats són definitius i comencen a notar-se a partir de la segona sessió. La grassa mor i és reemplaçada per teixits nous.

Quins efectes secundàris es poden esperar?

És habitual que aparegui una inflamació a la zona tractada durant uns 4 dies. L’inflamació és necessària perquè es produeixi la retracció cutània, és a dir, perquè la pell es tensi i el coll llueixi ferm. A vegades també poden aparèixer petits hematomes o un lleuger envervelliment. Només en alguns casos hi ha pèrdua de sensibilitat, que desapareix progressivament.