La Mesoterapia millorarà els primers signes de l’envelliment cutani i actuarà davant la prevenció d’aquests. Al mateix temps, milloraràs l’aspecte de la pell, proporcionant elasticitat i lluminositat.

En què consisteix la Mesoterapia amb Àcid Hialurònic i Vitamines?
En primer lloc, netejarem la zona a tractar i, seguidament, aplicarem una potent crema anestèsica formulada especialment per als nostres centres Cànons Clinics esperarem que faci efecte i, posteriorment, procedirem a l’administració superficial per via intradèrmica d’àcid hialurònic i vitamines mitjançant microinjeccions. Posteriorment, et maquillarem perquè puguis continuar amb les teves activitats diàries.
És compatible amb les activitats de la vida diària?
Podràs reprendre totes les teves activitats de la vida diària de seguida i amb total normalitat.
Al cap de quant temps podré notar resultats?
Des de la primera sessió podràs comprovar clarament la millora en la teva pell. Tanmateix, per garantir uns resultats duraders i un alt nivell de satisfacció, el teu metge especialista en Medicina Estètica normalment et recomanarà en una primera fase 3 sessions de mesoteràpia amb un interval aproximat de 15 dies. Una quarta sessió té lloc als dos mesos del principi del tractament. Posteriorment, les sessions s’aniran impartint normalment sobre una base semestral.
Em permetrà que m’oblidi de les arrugues?
La mesoteràpia està indicada per a la hidratació de la dermis. És cert que la hidratació de la pell, al llarg de les sessions, va a rejovenir la dermis difuminant les arrugues superficials. Però les arrugues ja marcades i els plecs profunds s’han de tractar amb altres tractaments que el metge especialista de Cànons Clinics et recomanarà.
És un tractament segur?
A Cànons Clinics, centres especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica utilitzem productes avalats per la Comunitat Europea d’origen no animal per tal de minimitzar el risc d’al·lèrgia i completament biodegradables. Per tant, no es requereix cap test d’al·lèrgia.
Podré combinar amb altres Teràpies Corporals?
És totalment compatible i combinable amb totes les teràpies metge estètiques corporals seguint les recomanacions pautades pels nostres Metges Especialistes en Medicina Estètica de Cànons Clinics, aportant un tractament global de mans i escot amb l’objectiu de millorar la imatge personal.
Share This