fbpx
AUGMENT DE PÒMULS

Protocol ideal per a aquelles persones amb els pòmuls que encara no s’han desenvolupat suficientment, són aplanats o es troben disminuïts i, per tant, atorguen al semblant un aspecte de cansament permanent i poc saludable.

Aconsegueix l’aspecte que sempre has volgut mitjançant una senzilla intervenció amb la qual aplicarem les tècniques menys invasives amb les màximes garanties de seguretat.

Qui és el candidat ideal per sotmetre a un Augment de pòmuls?

Si veus que el teu rostre li falta estructura, que els teus pòmuls són molt plans o que per trets propis hereditaris els teus pòmuls no tenen les proporcions adequades a la teva estructura facial, és possible que necessitis una Cirurgia d’Augment de Pòmuls per harmonitzar el teu rostre.

En qualsevol cas, no oblidis que serà amb l’ajuda del teu cirurgià que podràs determinar la necessitat de sotmetre’t a una Malarplàstia d’Augment.

Mitjançant un acurat estudi del teu cas en particular i la valoració pels nostres metges especialistes en Cirurgia Plàstica i Estètica, el teu cirurgià analitzarà acuradament els canvis de volum en els pòmuls i t’aconsellarà les modificacions més convenients segons el teu cas en particular.

En què consisteix l’Augment de Pòmuls o Malarplàstia d’Augment?

Els pòmuls o malars són els ossos que donen suport a les dues prominències de la cara conegudes com galtes. Aquestes estructures malars brinden elegància i bellesa a la cara.

Quan els pòmuls no s’han desenvolupat prou, són aplanats o es troben disminuïts aporten al rostre un aspecte de cansament permanent i poc saludable.

Aquesta intervenció corregeix la manca de projecció o asimetria dels pòmuls. Es practica col·locant petits implants de la configuració, forma i mida adequats, a través d’una mínima incisió a l’interior de la boca.

Aquests implants estan certificats per la Comunitat Europea. Garanteixen la màxima qualitat de l’implant i màxima seguretat.

Normalment es realitza una mínima incisió a la boca, just a l’àrea on es troba la geniva i el llavi superior, de manera que no queden cicatrius exposades.

Es pot fer com un procediment ambulatori aïllat o, bé combinar durant el mateix temps quirúrgic amb altres procediments com elevació de celles, rinoplàstia, blefaroplàstia, lifting… per aconseguir un tractament facial global.

Podré veure alguna simulació en 3D abans d’operar-me d’Augment de Pòmuls?

En els nostres centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica, oferim la possibilitat de mostrar mitjançant un nou programa 3D E-Stetix diverses simulacions en tres dimensions de l’Augment de Pòmuls per poder analitzar de forma personalitzada, i  segons criteri mèdi,c tots els aspectes que desitgis millorar dels teus pòmuls només fent unes fotografies prèvies, on et podràs fer una idea, sempre aproximada, de com quedaràs després de la cirurgia ja que intervenen molts factors.

Es pot utilitzar un farciment en lloc de l’implant?

Actualment, és possible utilitzar teixit gras propi. Ajudant-se d’unes cànules especials i mitjançant microaspiració, el cirurgià pren el teixit gras i el processa.

Posteriorment, s’injecta aquest teixit emprant una tècnica molt precisa, que permet que el greix s’adapti als espais que requereixen augmentar volum.

D’altra banda, també es pot realitzar un augment del malar amb substàncies injectables sintètiques testades sense efectes secundaris, que eviten processos més llargs com pot resultar l’extracció del greix mitjançant liposucció.

Com serà la tornada a la normalitat?

La malarplastia és una cirurgia generalment ambulatòria, és a dir, que no requereix hospitalització. És possible que amb el pas de les hores tinguis algunes molèsties, les quals es controlen amb fred local i la pauta d’analgèsics i antiinflamatoris recomanada pel teu cirurgià.

Pot aparèixer inflamació a la zona de la intervenció, la qual cosa és completament normal. Quan arribis a casa és important que et posis fred local per evitar al màxim possibles hematomes i inflamacions.

És important que planifiqueu amb anticipació el dia de la cirurgia i, tinguis al teu costat una persona de la teva confiança, que et porti a casa i, et cuidi almenys les primeres 24 hores.

Si tens qualsevol consulta no dubtis en contactar amb el nostre equip de Cànons Clinics, especialistes en Cirurgia i Medicina Estètica, el qual estarà atent a tot el seu procés de recuperació.

Quant es demora la recuperació?

La recuperació d’una cirurgia del malar és ràpida i generalment es podrà tornar a les tasques habituals ràpidament. En alguns casos es pot allargar uns dies. Recordeu que la recuperació depèn en gran part del propi organisme.

Com em preparo la cirurgia?

El teu cirurgià et donarà instruccions sobre com preparar-te per la cirurgia, incloent les pautes a seguir sobre la presa o supressió de medicaments, vitamines, suplements de ferro, aliments, líquids i, tabac.

Assegura’t que algun familiar o acompanyant et pugui acompanyar quan se’t doni l’alta i que, en cas necessari, puguin ajudar-te uns dies.

Quines precaucions hauré de prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com ibuprofè, Diclofenac, Indometacina, Piroxicam, Naproxè…