AUGMENT DE LLAVIS MAJORS

El pas del temps o una pèrdua radical de pes pot provocar una disminució del volum dels llavis majors. Pots augmentar la zona i proporcionar-li un aspecte més jovial gràcies a un senzill i segur procediment anomenat Lipofilling.

Es tracta d’un procediment que es realitza a través d’una injecció de greix obtingut d’una altra zona del cos o a través d’àcid hialurònic.

En què consisteix?

La zona vaginal es rejoveneix a través d’una injecció de greix obtingut d’una altra zona del cos mitjançant la tècnica del lipofilling.

Mitjançant unes fines cànules de liposucció s’extreu greix d’altres àrees (en la seva majoria la zona de l’abdomen), es purifica, es prepara i s’injecta en els Llavis Majors, augmentant així la seva turgència i aspecte rejovenit.

L’operació té una durada de 60 minuts i el procés es realitza mitjançant anestèsia local.

Una altra forma d’augmentar el volum dels llavis vaginals és amb el farciment d’àcid hialurònic, una substància biocompatible sense cap tipus d’efecte secundari. En aquest cas, la infiltració es realitza en un quiròfan, sota una lleugera sedació. El procés dura entre 15-20 minutos.

Els antecedents clínics de cada pacient, així com el seu estat físic, determinaran la decisió del cirurgià d’utilitzar un o un altre mètode d’augment dels llavis majors.

Qui és el candidat ideal?

Dones que amb el pas del temps i la pèrdua de col·làgen i teixit han sofert una reducció i despenjament dels llavis majors de la vagina.

Les pèrdues de pes també poden potenciar la flaccidesa de la zona. Amb aquest tractament aconseguim que la zona vaginal recuperi la seva textura i funcionalitat original.

Com seran els resultats?

En el cas de l’augment amb greix corporal, els resultats es mantenen entre 4 i 6 mesos aproximadament, a causa de la reabsorció natural del greix. Si el farciment es realitza amb àcid hialurònic, els efectes poden allargar-se fins a 12 mesos.

Com serà la tornada a la normalitat?

En 1-2 hores ja podràs reincorporar-te al teu ritme de vida habitual. Podràs reprendre la teva vida sexual a les dues setmanes del procediment quirúrgic.

Share This