fbpx
TERÀPIA REAFIRMANT FACIAL AMB RADIOFREQÜÈNCIA ENDYMED
Technion CiTech

Amb els anys, la pell perd col·làgen i elasticitat, fet que afavoreixen l’aparició d’arrugues i signes de la flacidesa.

EndyMed Pro és el lifting sense cirurgia, que utilitza l’energia que proporciona la radiofreqüència actuant sobre el col·làgen i estimulant la producció de més concentració de col·làgen a les zones tractades, de manera que reafirma els teixits on s’aplica. Es pot tractar la flacidesa de la zona del rostre, mentó, coll i també zones corporals com braços, abdomen, glutis i cames.

Què és la radiofreqüència EndyMed?

El tractament de EndyMed Pro o lifting sense cirurgia és la tècnica de bellesa més nova per combatre la flacidesa del rostre, mentó, coll, braços, abdomen, glutis i cames. Els resultats són molt naturals, rejovenint la pell de manera visible sense deixar cap marca.

Com acta la radiofreqüència EndyMed?

Amb el pas del temps el col·làgen de la nostra pell disminueix, cosa que provoca l’aparició d’arrugues i signes de flacidesa, efectes secundaris del procés d’envelliment natural.

EndyMed Pro empra una tecnologia patentada de radiofreqüència que escalfa les capes profundes de la pell i estimula el col·làgen existent, creant una capa nova perquè la pell es recuperi.

EndyMed Pro es postula com el millor sistema de manteniment regeneratiu no invasiu de la tonicitat i compactació de la pell.

Quines zones podré reafirmar amb EndyMed?

Les àrees que es tracten són les afectades per la flacidesa cutànea i que precisen reafirmació com el rostre, doble mentó o papada i  la zona corporal, com  braços, abdomen, glutis i cames.

Quins resultats obtindré?

Aconseguiràs una reafirmació dels teixits tractats aconseguint una pell més ferma, suau i amb el contorn definit. A la zona del rostre també aconseguiràs una redesinficació de les arrugues i línies d’expressió, disminuint la seva profunditat per l’efecte de l’estimulació del col·làgen.

Quan podré començar amb la teràpia preventiva EndyMed?

Depenent de l’estat de flacidesa de la pell podràs començar entre els 35 i 40 anys, si el facultatiu ho indica.

Quantes sessions em faran falta amb la radiofreqüència EndyMed?

A diferència d’altres tractaments, EndyMed Pro només requereix una sessió a l’any, ja que els seus efectes progressius van apareixent i intensificant-se durant els 6 – 8 mesos posteriors a la sessió.

Què notaré a la sessió EndyMed?

EndyMed Pro és un tractament indolor. Només sentiràs un lleu focus de calor sobre la pell que es contraresta gràcies al sistema incorporat EndyMed Pro de refredament de la superfície de la pell. Aquesta tècnica làser manca d’efectes secundaris.

Quant dura una sessió?

El tractament es realitza amb un total de 6 sessions. Les 4 primeres setmanals i les 2 últimes quinzenals.

A quina època de l'any és més recomanable?

Pot realitzar-se en qualsevol època de l’any, ja que l’exposició solar no està contraindicada.

Puc combinar-ho amb altres teràpies facials o corporals?

És totalment compatible i combinable amb totes les teràpies mèdiques, estètiques, facials i corporals seguint les recomanacions pautades pels nostres metges especialistes en Medicina Estètica.