fbpx

Vaginoplàstia

Qui és la candidata ideal per sotmetre a una Vaginoplàstia?

Seran aquelles dones que desitgin corregir cicatrius de episiotomies després dels parts o, bé aquelles dones que detectin una dilatació del canal vaginal a causa de l’edat, els parts, parts múltiples, després de la menopausa… fet que impedeix que la dona tingui unes relacions sexuals plenament satisfactòries tant per a ella com per a la seva parella.

En què consisteix la Vaginoplàstia?

Es realitzarà una plàstia de la vagina la qual reforçarà la musculatura vaginal de manera que es reduïrà el diàmetre del canal vaginal.

Aquest procediment es realitza mitjançant una sedació de forma ambulatòria de manera que el mateix dia es donarà l’alta hospitalària.

Com serà la tornada a la normalitat?

Durant les primeres 48 hores estaràs una mica adolorida. És important que durant les primeres 48 hores facis repòs relatiu, et posis fred local i, que segueixis tota la pauta analgèsica i antiinflamatòria que t’indicarà el teu cirurgià plàstic d’aquesta manera escurçaràs el període postquirúrgic i, tornaràs més ràpidament a la normalitat del dia a dia.

Amb l’estretament del canal vaginal aconseguiràs una major intensitat de fricció i, plaer en les relacions sexuals.

Com es planifica la Vaginoplàstia?

Durant la primera consulta, el cirurgià plàstic avaluarà el grau de dilatació del canal vaginal i, el teu estat general de salut. Et demanarà unes proves preoperatòries i, si és el cas també un electrocardiograma. Se t’explicarà la tècnica quirúrgica.

Hauràs exposar les teves expectatives de manera sincera i franca, perquè el cirurgià plàstic et mostri les alternatives disponibles segons les teves necessitats.

També se t’explicarà quin és el tipus d’anestèsia que s’emprarà.

El doctor et donarà instruccions sobre com preparar-te per la cirurgia, incloent les pautes a seguir sobre la presa o supressió de medicaments, vitamines, suplements de ferro, aliments, líquids i, tabac.

Assegura’t, també que algun familiar o acompanyant pugui acompanyar-te quan se’t doni l’alta i, que en cas necessari, puguin ajudar-te uns dies.

Quines precaucions hauré prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com Ibuprofè, Diclofenac , Indometacina, Piroxicam, Naproxè…

No hay comentarios

Sorry, the comment form is closed at this time.