fbpx

Els avantatges de la mesoteràpia facial amb hialurònic!

Abans de parlar de tots els avantatges que té aquest tractament, parlarem que és la Mesoteràpia facial amb Àcid hialurònic.

De què es tracta aquest tractament?

La mesoteràpia facial, consisteix en la multipunsió mitjançant la qual s’injecta àcid hialurònic, entre altres substàncies nutrients com a vitamines i oligoelements, en les parts de la pell de la cara que més ho necessiten. Amb aquest tractament el que es vol aconseguir és, la màxima hidratació en profunditat, amb la finalitat de recuperar l’elasticitat i fermesa. La cara és una de les parts més exposades a la contaminació i al sol, per això és una de les parts que més hem de cuidar i acaronar.Aquest tractament actua directament en la dermis, una capes intermèdia de la pell en la qual té lloc la renovació cel·lular, així com la producció d’elastina, per això la pell es regenera directament on es precisa.

  1. Recuperar la hidratació cutània.
  2. Millorar la qualitat de la pell.
  3. Millorar l’aparença de la pell.
  4. Prevenir l’envelliment.

L’àcid és una substància que es troba de manera natural  en l’organisme i, la seva principal funció és la hidratació profunda. Això succeeix ja que té la capacitat de retenir l’aigua. Amb el temps el cos disminueix la generació d’aquesta substància i llavors és quan la pell padece.si actuem abans, fent tractaments preventius com la mesoteràpia, ajudem a la pell al fet que no es deshidrati amb tanta rapidesa.Com a conclusió, si aportem a la nostra pell aquestes vitamines, minerals i antioxidants, tindrem una pell sana i estupenda!