fbpx

Liposucció de Papada assistida per Làser

La papada, la capa de greix subcutani que s’acumula sota el mentó, contribueix a desdibuixar l’òval facial a causa de la pèrdua d’elasticitat muscular fisiològica que es perd amb el pas dels anys.

L’aparició de la papada, és un problema fàcilment solucionable gràcies a la nova tècnica exclusiva en els centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica de Liposucció assistida per Làser, la qual reafirmarà i eliminarà la papada contribuint a millorar el contorn mandibular facial i, aportant un aspecte més juvenil.

Qui és el candidat ideal per sotmetre a una Liposucció de Papada assistida per Làser?

La Liposucció de Papada assistida per Làser és la millor solució per a persones joves i, de mitjana edat, tant per a homes com per dones, que tenen la pell elàstica i fina i, que desitgen disminuir el greix que es va acumulant amb els anys sota el mentó. La finalitat serà remodelar l’òval facial adquirint un aspecte redefinit d’aquest, remodelat i llis.

Es pot fer en ambdós sexes?

La Liposucció assistida per Làser de la papada està indicada tant per a dones com per a homes, si bé cal tenir en compte que l’acumulació de greix en ambdós sexes és molt diferent, a causa de les diferents zones d’adherència de greix i, als variats estímuls hormonals.

Cal destacar que aquesta tècnica quirúrgica es pot realitzar en diverses zones al mateix temps, incloent altres àrees com abdomen, flancs, cuixes, braços, aixelles, esquena, turmells…

Podré veure alguna simulació en 3D abans d’operar-me de Liposucció de Papada?

En els nostres centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica oferim la possibilitat de mostrar mitjançant un nou programa 3D E-Stetix diverses simulacions en tres dimensions de la Liposucció de Papada per poder analitzar de forma personalitzada i, segons criteri mèdic tots els aspectes que desitgis millorar només fent unes fotografies prèvies, on et podràs fer una idea, sempre aproximada, de com quedaràs després de la cirurgia ja que intervenen molts factors.

En què consisteix la Liposucció de Papada assistida per Làser?

Es tracta d’una cirurgia molt senzilla, que et permetrà reincorporar-te al teu ritme de vida habitual a les 24 h. aproximadament, del procediment.

Consisteix a realitzar una petita incisió just sota el mentó, per on s’introdueix simultàniament la fibra de llum làser i, la cànula finísima de liposucció per aspirar l’excés de greix a la papada.

Atès que la cànula que s’introdueix és molt fina, les incisions són mínimes i, mínims els hematomes que desapareixeran als pocs dies.

Els punts de sutura es retiraran aproximadament a la setmana de La liposucció de papada. Quedant unes cicatrius pràcticament imperceptibles.

La novetat d’aquesta tècnica és que en el moment que es realitza la liposucció del greix de la papada simultàniament s’està tractant la zona lipoaspirada amb làser el qual té la característica de retreure l’epidermis, estimular el col · làgen subcutani i, coagular els vasos sanguinis que sagnen durant la liposucció.

La liposucció de papada es fa de manera ambulatòria i, sol realitzar amb anestèsia local.

En què es diferencia la Liposucció de papada assistida per làser amb la Liposucció Tradicional?

El problema de la liposucció tradicional és que deixa un penjoll cutani-adipós massa gruixut i pesat. No obstant això, amb la Liposucció assistida per làser extirpem també el greix superficial que gràcies a l’aplicació de láser aquest penjoll fa que es retregui, al mateix temps que amb la calor estimula la síntesi de col·làgen i elastina, creant així noves corbes i volums emfatitzant al màxim la propietat de retracció de la pell.

Com serà la tornada a la normalitat?

És freqüent que apareguin petits hematomes i inflamació a la zona lipoaspirada. Aquests efectes postquirúrgics no són molestos. El dolor és molt superficial i, podran tractar perfectament amb analgèsics i antiinflamatoris que et recomanarà el teu cirurgià.

És important que durant les primeres 24 hores facis repòs relatiu, et posis fred local i, que segueixis tota la pauta analgèsica i antiinflamatòria que t’indicarà el teu cirurgià plàstic.

En finalitzar la intervenció es col·locarà una bena elàstica o, peça de pressoteràpia al mentó que hauràs de portar durant uns dies.

A més, a Cànons Clinics centres especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica complementem la Liposucció assistida per Làser de papada amb drenatges limfàtics manuals i, massatges específics reafirmants… amb l’objectiu d’escurçar el període postquirúrgic i, tornar ben aviat a la normalitat del dia a dia .

Com em preparo la cirurgia?

El doctor et donarà instruccions sobre com preparar-te per la cirurgia, incloent les pautes a seguir sobre la presa o supressió de medicaments, vitamines, suplements de ferro, aliments, líquids i, tabac.

Assegura’t, a més, que algun familiar o acompanyant pugui acompanyar-te quan se’t doni l’alta i que, en cas necessari, puguin ajudar-te uns dies.

Quines precaucions hauré prendre?

mb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com ibuprofè, Diclofenac , Indometacina, Piroxicam, Naproxè…

No hay comentarios

Sorry, the comment form is closed at this time.