fbpx

Liposucció assistida amb Làser del Pubis o Mont de Venus

La Liposucció assistida per làser contribuirà a remodelar la zona pubiana reafirmant la zona al mateix temps que rejovenint la zona ja que s´extreurà l’excés de greix subcutani.

Qui és la candidata ideal per sotmetre a una Liposucció assistida amb Làser del Pubis o Mont de Venus?

La capa de greix subcutani que s’acumula a la zona pubiana en algunes ocasions és excessiva i, produeix un abombament de la zona que contribueix a desdibuixar la zona genital. Això pot produir un desplaçament anormal del clítoris i  la vagina cap enrere conferint-li un aspecte i una posició anòmales.

En aquests casos, la solució passa per la reducció del teixit adipós del Pubis.  Aquest tipus d’alteració és fàcilment solucionable gràcies a la nova tècnica de Liposucció assistida amb Làser, la qual reafirmarà i eliminarà els dipòsits de grasa que no s’eliminen ni amb dieta, ni exercici físic…

Cal destacar que aquesta tècnica quirúrgica es pot realitzar en diverses zones al mateix temps, incloent àrees com coll, braços, aixelles, esquena, turmells…

En què consisteix la Liposucció assistida amb Làser del Pubis?

Es tracta d’una cirurgia molt senzilla, que et permetrà reincorporar al teu ritme de vida habitual en 24-48 h., aproximadament.

La Liposucció assistida amb Làser de la zona pubiana corregeix el desplaçament cap enrere de la vagina reafirmant i, rejovenint la zona.

És el procediment quirúrgic més eficaç que permet una remodelació pubiana mitjançant l’extracció dels dipòsits de grasa subcutània. Actualment, els dipòsits de grasa subcutània només poden ser extretes de forma definitiva per la lipoaspiració.

El principal avantatja d’aquesta nova tècnica és que s’aconsegueix una remodelació més precisa i, més satisfactòria que l’aconseguida amb la liposucció tradicional.

Consisteix a realitzar una petita incisió just a la zona pubiana, per on s’introdueix una llum làser i, una cànula finíssima de liposucció per aspirar l’excés de grasa subcutània.

Atès que la cànula que s’introdueix és molt fina, la incisió és mínima la qual desapareixerà tan aviat baixi la inflamació de la zona de manera que la cicatriu serà pràcticament imperceptible al pas del temps i, quedarà amagada amb el borrissol.

La novetat d’aquesta tècnica rau en la característica que en el moment que es realitza la liposucció de grasa pubiana simultàniament, s’està tractant la zona lipoaspirada amb làser. El làser té la característica de retreure l’epidermis, estimular el col·làgen subcutani i, coagular els vasos sanguinis que sagnen durant la liposucció.

La Liposucció assistida per Làser es fa de manera ambulatòria i, sol realitzar-se amb anestèsia local o, sedació. La durada sol ser curta, pot oscil · lar entre 30 minuts i 1 hora, el temps és variable depenent de l’excés de greix a tractar.

La anestèsia que es porta a terme normalment, és mitjançant  sedació endovenosa. I, si es combina amb un altre tipus de cirurgia com una lipoescultura del contorn corporal o, també amb una Abdominoplàstia, entre altres es porta a terme una anestesia general.

Si es realitza de forma aïllada, la recuperació és ràpida i poc molesta.

En què es diferencia la Lipoescultura Corporal assistida amb Làser amb la Liposucció Tradicional?

Amb la lipoescultura assistida amb làser extirpem també la grasa superficial deixant un penjoll més fi i lleuger que es retreu, al mateix temps que la calor que desprèn el láser estimula la síntesi de col·làgen i elastina, creant així noves corbes i volums emfatitzant al màxim la propietat de retracció de la pell.

En canvi, amb la liposucció tradicional deixa un penjoll cutani adipós massa gruixut i pesat que a vegades pot despenjar la epidermis.

Com serà la tornada a la normalitat?

És freqüent que apareguin petits hematomes i inflamació a la zona lipoaspirada. Aquests efectes postquirúrgics no són molestos. El dolor és molt superficial i, es podran tractar perfectament amb analgèsics i antiinflamatoris que et recomanarà el teu cirurgià.

És important que durant les primeres 24 hores facis repòs relatiu, et posis fred local i, que segueixis tota la pauta analgèsica i antiinflamatòria que t’indicarà el teu cirurgià plàstic.

Com es planifica la Liposucció assistida amb Làser de la Muntanya de Venus o Pubis?

Durant la primera consulta, el cirurgià plàstic avaluarà l’excés de grasa a la zona pubiana, la qualitat cutània i, el teu estat general de salut. Et demanarà unes proves preoperatòries i, si és el cas també un electrocardiograma.  T’explicarà la tècnica quirúrgica…

Hauràs d´exposar les teves expectatives de manera sincera i franca, perquè el cirurgià plàstic et mostri les alternatives disponibles segons les teves necessitats.

També t’explicarà quin és el tipus d’anestèsia que es portarà a terme, la necessitat d’ingressar a la clínica on es realitzarà la cirurgia.

El doctor et donarà instruccions sobre com preparar-te per la cirurgia, incloent les pautes a seguir sobre la presa o supressió de medicaments, vitamines, suplements de ferro, aliments, líquids i, tabac.

Assegura’t, també que algun familiar o acompanyant pugui acompanyar-te quan se’t doni l’alta i, que en cas necessari, puguin ajudar-te uns dies.

Quines precaucions hauré prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com Ibuprofè, Diclofenac , Indometacina, Piroxicam, Naproxè…

No hay comentarios

Sorry, the comment form is closed at this time.