fbpx

Lipoescultura Corporal assistida amb Làser

La capa de greix subcutani que s’acumula a l´abdomen, flancs, esquena, braços, cuixes, genolls, turmells… contribueix a desdibuixar el contorn corporal a causa de la pèrdua d’elasticitat muscular fisiològica que es perd amb el pas dels anys a causa sobretot dels canvis hormonals lligats a l’edat com també, a factors hereditaris, sobretot.

Aquesta pèrdua del contorn corporal és fàcilment solucionable gràcies a la nova tècnica de liposucció assistida per làser, la qual reafirmarà i eliminarà els dipòsits de greix que no s’eliminen ni amb aparatologia corporal, ni amb massatges, ni amb dieta, ni exercici físic…

La Liposucció assistida per làser contribuirà a remodelar les zones on s’hagi lipoaspirat obtenint una figura més contornejada i, juvenil sense acumulació de greix subcutani.

Qui és el candidat ideal per sotmetre a una Lipoescultura Corporal assistida amb Làser?

La lipoescultura assistida per làser és la millor solució per a persones joves i, de mitjana edat, tant per a homes com dones, que tenen la pell elàstica i fina i, que volen eliminar els dipòsits de greix que no responen ni amb exercici físic, ni amb massatges, ni amb dietes… i, que es va acumulant amb el pas dels anys en abdomen, flancs, esquena, braços, cuixes, genolls, turmells…

La finalitat de sotmetre a una lipoescultura assistida per làser serà millorar i, remodelar el contorn corporal aconseguint una silueta homogènia i contornejada.

Es pot fer en ambdós sexes?

La liposucció està indicada tant per a dones com per a homes, si bé cal tenir en compte que l’acumulació de greix en ambdós sexes és molt diferent, a causa de les diferents zones d’adherència de greix i, als variats estímuls hormonals.

Els homes solen patir majors acumulacions de greix a les mames, ginecomàstia o, a la zona abdominal.

Les dones solen fer-ho en els glutis, l’abdomen, les cuixes i, les cames.

Cal destacar que aquesta tècnica quirúrgica es pot realitzar en diverses zones al mateix temps, incloent àrees com coll, braços, aixelles, esquena, turmells.

En què consisteix la Lipoescultura Corporal assistida amb Làser?

Es tracta d’una cirurgia molt senzilla, que et permetrà reincorporar-te al teu ritme de vida habitual en 24-48 h., aproximadament.

La Lipoescultura Corporal assistida per làser és el procediment quirúrgic més eficaç que permet una remodelació corporal mitjançant l’extracció dels dipòsits de greix subcutani. Actualment, els dipòsits de greix subcutani només es poden eliminar de forma definitiva per la lipoaspiració.

El principal avantatge d’aquesta nova tècnica és que s’aconsegueix una remodelació corporal més precisa i, amb més bons resultats que l’aconseguida amb la clàssica liposucció profunda.

Consisteix a realitzar una petita incisió just a la zona o, multizones a tractar que es vulguin remodelar, per on s’introdueix simultàniament una llum làser i, una cànula finíssima de liposucció per aspirar l’excés de greix.

Atès que la cànula que s’introdueix és molt fina, les incisions són mínimes, les quals desapareixeran tan aviat baixi la inflamació de la zona de manera que les cicatrius seran pràcticament imperceptibles al pas del temps.

La novetat d’aquesta tècnica rau en la característica que en el moment que es realitza la liposucció del greix corporal simultàniament s’està tractant la zona lipoaspirada amb làser. El làser té la característica de retreure l’epidermis, estimular el col·làgen subcutani i, coagular els vasos sanguinis que sagnen durant la liposucció.

La Liposucció assistida per làser es fa de manera ambulatòria amb anestèsia local o, sedació. La durada de la cirurgia sol oscil·lar entre 1 i 2 hores, el temps és variable depenent de l’àrea o àrees a tractar.

En què es diferencia la Lipoescultura Corporal assistida amb Làser amb la Liposucció Tradicional?

La Lipoescultura assistida amb Làser extraiem el greix superficial deixant un penjoll fi i lleuger que es retreu, al mateix temps gràcies a la calor que desprèn el Làser estimula la síntesi de col·làgen i elastina de les capes subcutànies, creant així noves corbes i volums emfatitzant al màxim la propietat de retracció de la pell, a la vegada que coagula els vasos sanguinis de les zones tractades.

En canvi, la liposucció tradicional deixa un penjoll cutani adipós massa gruixut i pesat que pot despenjar la pell de la zona tractada.

Com serà la tornada a la normalitat?

És freqüent que apareguin petits hematomes i inflamació a la zona lipoaspirada. Aquests efectes postquirúrgics no són molestos. El dolor és molt superficial i, es podran tractar perfectament amb analgèsics i antiinflamatoris.

És important que durant les primeres 24 hores facis repòs relatiu, et posis fred local i, que segueixis tota la pauta analgèsica i antiinflamatòria que t’indicarà el teu cirurgià plàstic.

En finalitzar la intervenció es col·locarà una bena elàstica o, peça de pressoteràpia sobre la zona lipoaspirada que hauràs de portar durant un mes, aproximadament.

A més, a Cànons Clinics, centres especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica complementem la Liposucció assistida per làser amb drenatges limfàtics manuals i, massatges específics reafirmants, anticel·lulítics… amb l’objectiu d’escurçar el període postquirúrgic i, tornar ben aviat a la normalitat del dia a dia.

Com he de planificar la Lipoescultura Corporal assistida amb Làser?

El doctor et donarà instruccions sobre com preparar-te per la cirurgia, incloent les pautes a seguir sobre la presa o, supressió de medicaments, vitamines, suplements de ferro, aliments, líquids i, tabac.

Assegura’t, també que algun familiar o acompanyant pugui acompanyar-te quan se’t doni l’alta i que, en cas necessari, puguin ajudar-te uns dies.

Quines precaucions hauré prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com ibuprofèn, Diclofenac , Indometacina, Piroxicam, Naproxè…

No hay comentarios

Sorry, the comment form is closed at this time.