fbpx

Lifting Frontal

A mesura que les persones envellim, els factors genètics, l’efecte de la gravetat, l’exposició solar, l’estrès diari… produeixen a la cara determinats signes d’envelliment, agreujat per mals hàbits com el tabac i l’alcohol.

Els plecs entre la boca i el nas s’accentuen, el perfil mandibular perd definició i, el coll augmenta la seva flaccidès. El Lifting Frontal com a intervenció es pot realitzar aïlladament o, en combinació amb altres cirurgies de la cara com rinoplàstia o blefaroplàstia.

Qui és el candidat ideal per sotmetre a un Lifting Frontal?

Els millors candidats són aquells homes i dones en què la pell del front ha perdut elasticitat i, presenta múltiples arrugues transversals al front i, també a nivell de celles. Un lifting frontal aconseguirà aportar un millor aspecte i, una aparença més jove.

L’edat recomanada sol estar entre els cinquanta i, els setanta anys però també es realitzen liftings en persones majors de setenta anys amb excel·lents resultats.

Podré veure alguna simulació en 3D abans d’operar-me de Lifting Frontal?

En els nostres centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica oferim la possibilitat de mostrar mitjançant un nou programa 3D E-Stetix diverses simulacions en tres dimensions de Lifting Frontal per poder analitzar de forma personalitzada i, segons criteri mèdic tots els aspectes que desitgis millorar només fent unes fotografies prèvies, on et podràs fer una idea, sempre aproximada, de com quedaràs després de la cirurgia ja que intervenen molts factors.

En què consisteix el Lifting Frontal?

Els liftings han de ser personalitzats. A la consulta el teu cirurgià analitzarà el teu rostre, la teva qualitat cutània i, la teva estructura òssia i, et comentarà les possibilitats que la cirurgia t’ofereix.

Bàsicament, es basa en una intervenció quirúrgica que tracta les arrugues del front, entrecella com també, la caiguda de les celles. La incisió es realitza al cuir cabellut quedant amagada en l’espessor dels cabells.

També es poden aplicar tècniques endoscòpiques, que no requereixen tanta cicatriu, però només en determinats casos.

El lifting consisteix bàsicament en tensar les capes musculars i la pell, retirant el teixit sobrant. Una vegada conclòs, les ferides es tanquen deixant temporalment uns petits drenatges sota la pell perquè no s’acumuli cap exudat o sang. Finalment, es col·locarà un embenat.

El lifting ha de ser realitzat en una clínica autoritzada ja que es realitza amb sedació o, anestèsia general depenent de cada cas en particular.

L’estada a la clínica dependrà del tipus d’anestèsia i, de l’extensió del lifting, normalment sol ser d´una nit d’ingrés.

Com serà la tornada a la normalitat?

El postoperatori no sol ser dolorós. Les molèsties que normalment apareixen es solen controlar bé amb els analgèsics habituals. L´’embenat i els drenatges normalment es retiren en 24 a 48 hores.

Els primers punts es retiren cap a la setmana i, els punts del cuir cabellut i / o les grapes una mica més tard.

És normal que es tingui una sensació de hiposensibilitat facial, aquesta sensació és transitòria i, desapareix en unes quantes setmanes. Considera com a normal que la cara estarà inflamada i, amb hematomes, aquest aspecte només durarà entre 10 i 15 dies, aproximadament.

És aconsellable que facis repòs relatiu durant les dues primeres setmanes i, que evitis els exercicis o, activitats violentes durant almenys les dues setmanes següents a la cirurgia. La pell de la cara necessitarà cures específiques i, no hauràs exposar-la al sol o, a raigs UVA durant almenys tres mesos.

Al principi, pots sentir-te preocupada / o per l’aspecte de la cara, pensa que la majoria de les persones tornen a una vida normal, incloent el treball, a partir de les dues setmanes depenent de cada cas.  A partir de la tercera setmana, el teu aspecte serà molt millor. Si has de tornar a treballar, pots aplicar maquillatge per amagar els possibles morats que puguin persistir.

En aquest període la inflamació es normalitza i desapareixen els hematomes. Les cicatrius tarden algunes setmanes més en dissimular, però finalment es fan pràcticament imperceptibles.

Les perspectives del Lifting Frontal són bones especialment si ets conscient que els resultats no s’aprecien de manera immediata.

Com em planifico el Lifting Frontal?

El teu cirurgià t’explicarà quina tècnica s´utilitzarà  en el teu cas en particular, així com l’anestèsia més aconsellable.

No deixis de preguntar al teu cirurgià plàstic qualsevol dubte que tinguis sobre la cirurgia, també has de pensar detingudament en les teves expectatives i, transmetre-les al teu cirurgià.

El doctor t’indicarà quins passos has de seguir per preparar la intervenció. També comprovarà tots aquells aspectes mèdics que puguin causar problemes després de la intervenció, com tensió alta no controlada, problemes de coagulació, etc. Comenta-li si estàs prenent algun tipus de medicació, especialment aspirines o, qualsevol medicament que pugui afectar la coagulació de la sang.

Hauràs de seguir acuradament les pautes que et faciliti el cirurgià plàstic, fet que t’ajudarà en gran mesura a que la cirurgia es desenvolupi millor. Si ets fumador / a és fonamental que almenys quatre setmanes abans i, després de la intervenció deixis de fumar. El tabac dificulta que la sang flueixi cap a la pell i, pot interferir en la recuperació de les cicatrius.

Si tens els cabells curts és recomanable que els deixis créixer abans de la intervenció, ja que el cabell llarg ajuda a amagar les cicatrius de la cirurgia.

Quan el lifting s’hagi realitzat recorda que tant si has estat ingressada o, ha estat una cirurgia ambulatòria hauràs de comptar amb ajuda tant per tal que porti a casa com per ajudar-te a casa durant els primers dies.

Quines precaucions hauré prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com Ibuprofè, Diclofenac , Indometacina, Piroxicam, Naproxè…

 

No hay comentarios

Sorry, the comment form is closed at this time.