fbpx

Lifting de Coll o Cervical

A mesura que les persones envellim, els factors genètics, l’efecte de la gravetat, l’exposició solar, l’estrès diari… produeixen a la cara determinats signes d’envelliment, agreujat per mals hàbits com el tabac i l’alcohol.

Els plecs entre la boca i el nas s’accentuen, el perfil mandibular perd definició i, el coll augmenta la seva flaccidès. El Lifting Facial com intervenció es pot realitzar aïlladament o, en combinació amb altres cirurgies de la cara com rinoplàstia o blefaroplàstia.

Qui és el candidat ideal per sotmetre a un Lifting de Coll o Cervical?

Els millors candidats són aquells homes i dones en què la pell ha començat a despenjar, però aquesta segueix mantenint un bon grau d’elasticitat. Un Lifting de Coll o Cervical aconseguirà aportar un millor aspecte i, una aparença més jove.

L’edat sol estar entre els cinquanta i, els setanta anys però també es realitzen liftings en persones majors de setanta anys amb excel·lents resultats.

Podré veure alguna simulació en 3D abans d’operar-me de Lifting Cervical?

En els nostres centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica oferim la possibilitat de mostrar mitjançant un nou programa 3D E-Stetix diverses simulacions en tres dimensions del Lifting Cervical per poder analitzar de forma personalitzada i, segons criteri mèdic tots els aspectes que desitgis millorar només fent unes fotografies prèvies, on et podràs fer una idea, sempre aproximada, de com quedaràs després de la cirurgia ja que intervenen molts factors.

En què consisteix el Lifting Cervical?

El Lifting de Coll o Cervical és poc freqüent fer-ho de forma aïllada. El més habitual és associar-lo al Lifting del Terç Inferior Facial per aconseguir resultats més harmònics.

El Lifting consisteix bàsicament en tensar les capes musculars i la pell, retirant el teixit sobrant. Una vegada conclòs, les ferides es tanquen deixant temporalment uns petits drenatges sota la pell perquè no s’acumuli cap exudat o sang. Finalment, es col·locarà un embenat.

El Lifting ha de ser realitzat en una clínica autoritzada ja que es realitza amb sedació o, anestèsia general depenent de cada cas en particular.

La seva estada a la clínica dependrà del tipus d’anestèsia i, de l’extensió del Lifting.

Com serà la tornada a la normalitat?

El postoperatori no sol ser dolorós. Les molèsties que normalment apareixen es solen controlar bé amb els analgèsics habituals. L’embenat i els drenatges normalment es retiren en 24 a 48 hores.

Els primers punts es retiren cap a la setmana i, els punts del cuir cabellut i / o les grapes una mica més tard.

És normal que es tingui una sensació de hiposensibilitat facial, aquesta sensació és transitòria i, desapareix en unes quantes setmanes. Considera com a normal que la cara estarà inflamada i, amb hematomes, aquest aspecte només durarà entre 10 i 15 dies, aproximadament.

És aconsellable que facis repòs relatiu durant les dues primeres setmanes i, que evitis els exercicis o, activitats violentes durant almenys les dues setmanes següents a la cirurgia. La pell de la cara necessitarà cures específiques i, no hauràs exposar-la al sol o, a raigs UVA durant almenys tres mesos.

Al principi, pots sentir-te preocupada / o per l’aspecte de la cara, pensa que la majoria de les persones tornen a una vida normal, incloent el treball, a partir de les dues setmanes depenent de cada cas.  A partir de la tercera setmana, el teu aspecte serà molt millor. Si has de tornar a treballar, pots aplicar maquillatge per amagar els possibles morats que puguin persistir.

En aquest període la inflamació es normalitza i desapareixen els hematomes. Les cicatrius tarden algunes setmanes més en dissimular, però finalment es fan pràcticament imperceptibles.

Les perspectives del lifting són bones especialment si ets conscient que els resultats no s’aprecien de manera immediata.

Com em planifico el Lifting Cervical?

El teu cirurgià t’explicarà quina tècnica s’utilitzarà  en el teu cas en particular, així com l’anestèsia més aconsellable.

No deixis de preguntar al teu cirurgià plàstic qualsevol dubte que tinguis sobre la cirurgia, també has de pensar detingudament en les teves expectatives i, transmetre-les al teu cirurgià.

El doctor t’indicarà quins passos has de seguir per preparar la intervenció. També comprovarà tots aquells aspectes mèdics que puguin causar problemes després de la intervenció, com tensió alta no controlada, problemes de coagulació, etc. Comenta-li si estàs prenent algun tipus de medicació, especialment aspirines o, qualsevol medicament que pugui afectar la coagulació de la sang.

Hauràs de seguir acuradament les pautes que et faciliti el cirurgià plàstic, fet que t’ajudarà en gran mesura a que la cirurgia es desenvolupi millor. Si ets fumador / a és fonamental que almenys quatre setmanes abans i, després de la intervenció deixis de fumar. El tabac dificulta que la sang flueixi cap a la pell i, pot interferir en la recuperació de les cicatrius.

Si tens els cabells curts és recomanable que els deixis créixer abans de la intervenció, ja que el cabell llarg ajuda a amagar les cicatrius de la cirurgia.

Quan el lifting s’hagi realitzat recorda que tant si has estat ingressada o, ha estat una cirurgia ambulatòria hauràs de comptar amb ajuda tant per tal que porti a casa com per ajudar-te a casa durant els primers dies.

Quines precaucions hauré prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com ibuprofè, Diclofenac , Indometacina, Piroxicam, Naproxeno…

No hay comentarios

Sorry, the comment form is closed at this time.