fbpx

Lesions cutànies

Per diversos motius com l’exposició solar, raigs UVA, edat, diferents tipus de pell, factors genètics, etc., solen causar diferents lesions cutànies com lunars, berrugues, tumors benignes de pell, epiteliomas, quists, etc.

Aquest tipus de lesions cutànies al ser a zones visibles i, en tenir certa tendència a augmentar de mida són freqüentment motiu útil per la seva exèresi mitjançant mínima cirurgia dermatològica.

Quin serà el procediment?

ls nostres Metges Especialistes en Cirurgia Plàstica i Estètica tractaran aquest tipus de lesions cutànies amb la major pulcritud possible, de manera que s’extirparà la lesió o lesions amb aparells d’electromedicina específica en cada cas en particular i, es suturarà amb monofilaments finíssims en tots els casos que sigui possible per via intradèrmica deixant una cicatriu gairebé imperceptible a simple vista amb el pas del temps.

Es realitzarà a la gran majoria dels casos de forma ambulatòria, en els nostres centres Cànons Clinics autoritzats per la Generalitat de Catalunya amb registre sanitari corresponent a cada un d’ells i, en casos especials en les clíniques on estem associats.

En primer lloc, aplicarem una crema anestèsica tòpica, seguidament s’administrarà anestèsia local sobre l’àrea a tractar, i es realitzarà el procediment quirúrgic indicat. Es col·locarà un apòsit adequat en cada cas.

Aquest tipus de procediments medicoquirúrgics són molt ben tolerats de manera que et permetrà continuar amb la vida social i / o professional.

Com serà la postcirurgia?

Es pautaran analgèsics segons cada cas en particular i, si fa falta també antibiòtics. T´explicarem com realitzar les cures de la cicatriu i, depenent de cada cas et donarem cita per retirar punts i, realitzar el control postquirúrgic.

Quines precaucions hauré prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina … com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com Ibuprofè, Diclofenac , Indometacina, Piroxicam, Naproxè…

No hay comentarios

Sorry, the comment form is closed at this time.