fbpx

Himenoplàstia

Qui és la candidata ideal per sotmetre a una Himenoplastia?

Són aquelles dones que bé per raons socials, psicològiques, religioses o, personals desitgen restaurar el seu himen i recuperar la virginitat.

En què consisteix la Cirurgia de Himenoplàstia?

És un procediment quirúrgic que mitjançant una tècnica mínimament invasiva es realitzen unes petites incisions a les zones, on anatòmicament es situa l’himen, que posteriorment, es suturaran entre sí reconstruint l’himen amb la seva membrana, tancant l’entrada del canal vaginal i, recuperant la virginitat.

S’utilitzaran sutures reabsorbibles de manera que aquestes no es retiraran perquè el cos les anirà reabsorbint.

La durada de la cirurgia és aproximadament d’una hora.

És una cirurgia que es realitza de forma ambulatòria ja que no necessita ingrés. Es porta a terme mitjançant una sedació de manera que permet tornar a casa el mateix dia.

Com serà la tornada a la normalitat?

Durant les primeres 48 hores. estaràs una mica incòmoda. És important que durant les primeres 48 hores facis repòs relatiu i, segueixis tota la pauta analgèsica i antiinflamatòria que t’indicarà el teu cirurgià plàstic d’aquesta manera escurçaràs el període postquirúrgic i, tornaràs aviat millor a la normalitat.

Al cap d’uns quinze dies aproximadament, podràs mantenir relacions sexuals permetent satisfer les teves expectatives.

Com es planifica la Himenoplàstia?

Durant la primera consulta, hauràs d´exposar les teves expectatives de manera sincera i franca, perquè el cirurgià plàstic et mostri les alternatives disponibles segons les teves necessitats.

També t’explicarà quin és el tipus d’anestèsia que s’emprarà, la necessitat d’ingressar a la clínica on es realitzarà la cirurgia i els costos de la intervenció.

No dubtis en preguntar qualsevol qüestió que tinguis dubtes, especialment aquelles relacionades amb les teves expectatives sobre els resultats.

El doctor et donarà instruccions sobre com preparar-te per la cirurgia, incloent les pautes a seguir sobre la presa o supressió de medicaments, vitamines, suplements de ferro, aliments, líquids i, tabac.

Assegura’t també, a més, que algun familiar o acompanyant pugui acompanyar-te quan se’t doni l’alta i, que en cas necessari, puguin ajudar-te uns dies.

Quines precaucions hauré prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com Ibuprofè, Diclofenac , Indometacina, Piroxicam, Naproxè…

No hay comentarios

Sorry, the comment form is closed at this time.