fbpx

Dietes Mèdiques Hipocalòriques

La dieta equilibrada i sana ens ajuda a mantenir una salut confortable. La dieta és bàsica en el tractament de nombroses patologies com l’obesitat, un greu problema de salut pública que va en augment o, determinats factors de risc de malaltia cardiovascular com hipercolesterolèmia, hiperuricèmia…

D’entrada es fa un estudi dels hàbits alimentaris, estudi hematològic i bioquímic, permet elaborar una dieta hipocalòrica personalitzada que ens ajudarà a adquirir i mantenir uns hàbits alimentaris adequats.

Les dietes hipocalòriques han de ser personalizades ja que existeixen factors externs, psicològics, laborals, socials, etc. que s’han de tenir en compte i, valorar-los.

Aconseguir el pes adequat desitjat és possible amb el control de professionals i, sobretot, l’esforç i constància de qui porta a terme la dieta.

Puc complementar la dieta Hipocalòrica amb tractaments de Remodelació del Contorn Corporal?

També, com a tractament complementari a les dietes, en alguns casos la disminució de pes es complementa amb altres tractaments medicoestètics com la Mesoteràpia Corporal mitjançant injeccions intradèrmiques de productes homeopàtics, Intralipoterapia amb Aqualyx, Lipoescultura assistida per làser, entre d’altres … l’objectiu principal és una remodelació del contorn corporal de les zones que presenten acumulació de greix i celulitits localitzada mitjançant injeccions intradèrmiques de productes homeopàtics que activen la circulació i, eliminen contingut gras.

 

No hay comentarios

Sorry, the comment form is closed at this time.