fbpx

Cànons Clinics i Crack Sports Club firmen un acord de col·laboració per millorar la salut i el benestar de les persones

SALUT 360%Cànons Clinics és salut, és benestar, és cura, és atenció personalitzada. La nostra màxima preocupació és que et sentis bé amb tu mateix per aconseguir les teves fites.

Els nostres clients vénen a Cànons Clinics amb una filosofia de futur: volen sentir-se a gust amb el seu cos. Per això, els nostres doctors, després d’un procediment mèdic y/o quirúrgic, recomanen als seus pacients complementar el procés amb un estil de vida basat en uns hàbits saludables: dieta rica i equilibrada i la pràctica d’esport regular.

Els nostres pacients ho tenen clar: només seguint unes pautes saludables i un entrenament personalitzat pots aconseguir els màxims resultats. El centre de fitness Crack Sports Club serà el teu millor aliat per potenciar la nova figura. Unes excel·lents instal·lacions i un personal altament qualificat et permetrà aconseguir totes les teves fites en un ambient relaxat, acollidor i tranquil. Et proposem un tractament 100% personalitzat, en el qual tu ets l’únic protagonista, on treballar, mà a mà, aquelles zones que pots millorar.

Units amb l’objectiu de promoure el benestar i els hàbits de vida saludable, Cànons Clinics i Crack Sports Club han signat un acord de col·laboració a través del qual les dues empreses treballaran unides per establir uns protocols de tractament tant per als seus pacients com per als seus socis.

Les dues empreses, a part de compartir valors, uniran sinergies perquè els pacients que acaben de sortir d’una operació quirúrgica corporal o un tractament mèdic puguin enfortir la zona i aconseguir l’òptim resultat gràcies a les indicacions i pautes dels entrenadors personals del Crack Sports Club.