fbpx

Augment de Mames

Qui és la candidata ideal per sotmetre a una Mastoplàstia d’augment?

Quan per motius estètics, per manca de desenvolupament mamari o, bé per una reconstrucció mamària. La col·locació d’una pròtesi mamària és una tècnica més que contrastada i, que ofereix molt bons resultats i, un alt grau de satisfacció.

Podré veure alguna simulació en 3D abans d’operar-me d’Augment de Mames?

En els nostres centres Cànons Clinics, especialitzats en Cirurgia i Medicina Estètica oferim la possibilitat de mostrar mitjançant un nou programa 3D E-Stetix una simulació en tres dimensions de la cirurgia d’augment de mames per poder analitzar de forma personalitzada tots els aspectes que desitgis millorar de les teves mames només fent unes fotografies prèvies.

Podràs veure amb claredat diverses simulacions segons el criteri mèdic del teu cirurgià i, les teves necessitats personals. Et veuràs amb diferents projeccions de pròtesis i, amb varietat de mides de manera que et podràs fer una idea, sempre aproximada, de com quedaràs després de la cirurgia ja que és una simulació d’una cirurgia mamària en què intervenen molts factors.

En què consisteix la Cirurgia d’Augment Mamari?

L´Augment Mamari, tècnicament conegut com Mamoplàstia o, Mastoplàstia d’Augment, és un procediment quirúrgic per millorar la mida i, la forma del pit de la dona en diferents situacions amb l’objectiu de millorar el contorn corporal de la dona que pensa que els seus pits són massa petits, de corregir la reducció del pit que es produeix després dels embarassos, com també per corregir una diferència de grandària entre ambdues mames.

Es realitza a través d’una mínima incisió al voltant de l’aureola, en el solc submamari o, bé en l’aixella segons l’anatomia de cada dona i, de les preferències del teu cirurgià plàstic.

La col·locació dels implants mamaris pot ser darrera de la mateixa glàndula i, per davant de la musculatura pectoral o, bé per darrera de l’esmentat múscul, depenent de cada cas concret. Es col·locarà un embenat sobre les mames. El procediment mèdic quirúrgic pot durar aproximadament entre 1 i 2 hores.

Els implants mamaris utilitzats són de la màxima qualitat i seguretat sanitària ja que han superat tots els tests de seguretat europeus. Hi ha diversos tipus de models d’implants, gran varietat de volums i, diferents textures. L’àmplia gamma de referències ens permet oferir una solució 100% personalitzada segons cada dona.

La intervenció d’Augment Mamari es realitza sota anestèsia general i, pot durar aproximadament entre 1 i 2 hores. Sol ser necessari l’ingrés, donant-se l’alta al dia següent.

Els resultats finals són molt satisfactoris ja que les pròtesis mamàries que utilitzem tenen un tacte molt similar al pit natural.

Com serà la tornada a la normalitat?

Després de la cirurgia de mames és normal estar cansada i adolorida uns dies, però podràs fer vida gairebé normal a les 24-48 hores sense esforç físic. La majoria de les molèsties es controlen bé amb la medicació prescrita pel teu cirurgià plàstic, encara que les mames poden estar adolorides durant unes setmanes. L’embenat o, els apòsits seran retirats en uns dies, sent substituïts per un sostenidor de pressoteràpia a mida, que hauràs de portar de la manera que t’indiqui el teu cirurgià. És normal tenir una sensació d’inflamació als mugrons durant les dues primeres setmanes. Els punts es retiraran entre els 7 i 14 dies. L’edema no cedeix completament fins a les 4 o 6 setmanes.

Podràs tornar a la feina en pocs dies, depenent de l’activitat que realitzis. Seguint les instruccions del teu cirurgià sobre quins exercicis pots fer, hauràs d’evitar aixecar objectes per sobre del cap durant 2 a 3 setmanes. Les teves mames estaran més sensibles del normal durant aproximadament unes 3 setmanes. Al principi les cicatrius estaran rosades, aspecte que millorarà contínuament des de les 6 setmanes fins a l’any aproximadament.

Els controls mamogràfics apropiats per a cada dona segons l’edat cal continuar realitzant-los, encara que s’ha d’advertir l’existència de pròtesis mamàries.

L’operació no limitarà en la majoria de casos la seva capacitat per donar de mamar si es queda embarassada.

Com es planifica la cirurgia d’augment Mamari?

urant la primera consulta, el cirurgià plàstic avaluarà la mida i la forma de les mames, la firmesa de la pell i, el teu estat general de salut. Es realitzarà a més una exploració de mames i, en alguns casos es sol · licitarà una mamografia. S´explicaran les diferents tècniques quirúrgiques, es discutirà la mida i, la forma que tindran els teus pits i les opcions o, la combinació de procediments que sigui millor per a tu.

Hauràs d’exposar les teves expectatives de manera sincera i franca, perquè el teu cirurgià plàstic et mostri les alternatives disponibles segons les teves necessitats.

També s´explicarà quin és el tipus d’anestèsia que s’emprarà, la necessitat d’ingressar a la clínica on es realitzarà la cirurgia i els costos de la intervenció.

No dubtis en preguntar qualsevol qüestió que tinguis dubtes, especialment aquelles relacionades amb les teves expectatives sobre els resultats.

El teu cirurgià plàstic et donarà instruccions sobre com preparar-te per la cirurgia, incloent les pautes a seguir sobre la presa o supressió de medicaments, vitamines, suplements de ferro, aliments, líquids i, tabac.

Assegura’t també que algun familiar o acompanyant et pugui acompanyar quan se’t doni l’alta i, que en cas necessari, puguin ajudar-te uns dies.

Quines precaucions hauré prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com Ibuprofè, Diclofenac , Indometacina, Piroxicam, Naproxè…

 

No hay comentarios

Sorry, the comment form is closed at this time.