fbpx

Implants Bessons

Qui és el candidat ideal per a la Cirurgia d´Implants de Bessons?

Generalment, són persones que desitgen lluir uns músculs més desenvolupats a les cames, que moltes vegades malgrat el exercici no han aconseguit augmentar el volum muscular d’aquesta zona.

També, però no tan sovint aquelles persones que presenten alteracions de forma o volum en els seus músculs bessons com a resultat de factors congènits, traumàtics o, patològics.

En què consisteix la Cirurgia d’Implants de Bessons?

La cirurgia d´Implants de Bessons és la tècnica quirúrgica que permet millorar la forma dels músculs bessons de les cames, mitjançant la inserció d’un implant que es col·loca a través del plec posterior del genoll.

Quin tipus d’implant s’utilitza en la Cirurgia d´Implants de Bessons?

L’implant utilitzat en la cirurgia de bessons és una espècie de bossa de forma anatòmica, de superfície externa i farcit de silicona d’alta densitat, de superfície llisa, específicament dissenyat per aquesta zona del cos. La coberta d’aquests implants és altament resistent i de bona permeabilitat.

Com serà la tornada a la normalitat?

Et sentiràs cansat / da i molest / a alguns dies després de la intervenció, hauràs d’estar en repòs al llit un o dos dies, sense sotmetre a tensió les sutures. La major part de les molèsties seran tractades sense problemes amb la pauta d’analgèsics i antiinflamatoris.

En uns dos o tres dies, aproximadament et retirarem els embenats i, t’indicarem la peça de pressoteràpia que hauràs de portar. Les sensacions estranyes a la pell i la inflamació més important disminuiran en més o menys tres setmanes.

Les sutures seran retirades aproximadament, en dues setmanes. Et notaràs les cames probablement, més sensibles al tacte en unes dues o tres setmanes. Després progressivament, recuperàs la sensibilitat.

Les cicatrius inicialment, estaran endurides i rosades almenys durant unes sis setmanes. Encara que aquest enduriment pot durar alguns mesos. Després progressivament amb els mesos s’aniran atenuant fins a fer-se poc evidents.

Normalment, podràs normalitzar les tevés activitats diàries en uns quinze dies, iniciant les activitats de manera gradual i moderada.

Com he de planificar la Cirurgia de Implants de Bessons?

A la consulta podràs explicar al teu cirurgià les teves expectatives i, necessitats respecte a la cirurgia d’implants de Bessons.

El teu cirurgià plàstic i estètic et realitzarà un examen físic per aconseguir l’objectiu final segons les teves expectatives. Es prendran fotografies de registre i anàlisi per a la intervenció.

Precisaràs unes proves analítiques i, electrocardiogràfiques per a la valoració d’aptitud preanestèsica abans de la cirurgia. També, et donarà instruccions sobre com preparar-te per la cirurgia, incloent les pautes a seguir sobre la presa o supressió de medicaments, vitamines, suplements de ferro, aliments, líquids i, tabac.

Assegura’t, també que algun familiar o acompanyant pugui acompanyar-te quan se’t doni l’alta i que, en cas necessari, puguin ajudar-te uns dies.

Quines precaucions hauré prendre?

Amb l’objectiu de limitar el risc de sagnat i hematomes hauràs d’evitar prendre en els 7 dies previs al procediment antiagregants plaquetaris com Aspirina, Dipiridamol, Ticlopidina… com també, en els 3 dies previs prendre antiinflamatoris no esteroïdals amb efecte antiagregant com Ibuprofè, Diclofenac, Indometacina, Piroxicam, Naproxè…

No hay comentarios

Sorry, the comment form is closed at this time.