A Cànons Clinics també estem de rebaixes!

Qui va dir “cuesta de enero”? Per amenitzar la tornada a la rutina, aquesta setmana tots els comerços han començat les més que esperades i aclamades rebaixes. A les clíniques Cànons Clinics no podiem ser menys i com sabem que et vols seguir cuidant, oferim un 20% de descompte en els Serveis d’Estètica durant tots els dilluns, els dimecres i els divendres dels mesos de gener i febrer.

Si un dels teus propòsits per al 2017 és dedicar-te més temps i cuidar-te, és molt important seguir una alimentació equilibrada i realitzar tractaments corporals i facials que t’ajudin a combatre els signes d’envelliment cutani.

Per començar l’any amb una pell envejable i un aspecte saludable, proposem una sèrie de tractaments que t’aniran com a anell al dit.

Ens comencem a cuidar?

Wellness Facial per a dona i home

Entra en el nostre univers de serveis d’estètica per a que et puguis mimar.

. Teràpies facials per regenerar i revitalitzar la dermis, combatent els porus oberts i esborrant els signes de cansament. El nostre equip de professionals retornarà a la teva pell un aspecte saludable, lluminós i rejovenit.

. Pestanyes i celles per realçar la teva mirada i imatge personal.

. Maquillatge personalitzat perquè vagis perfecta en els teus esdeveniments més especials. No només et maquillem sinó també t’oferim un tutorial ensenyant-te la millor manera d’aplicar-te el maquillatge segons la forma del teu rostre i realçant els teus trets.

servicio-maquillaje

. Depilacions amb cera tèbia hipoalergènica per a les zones delicades del teu rostre.

Wellness corporal per a dona i home

. Teràpies corporals i massatges relaxants que ajudaran combatre la cel·lulitis remodelant la teva figura. Totes les nostres teràpies corporals tenen una durada de 30 o bé 60 minuts.

. Bodyter Premium que a través de l’electroestimulació, la termoteràpia i l’electroporació tonifiquem el teu cos i eliminem la cel·lulitis al mateix temps que activem el sistema circulatori.

. Manicuras i pedicures

manicura-pedicura

Depilacions amb cera tèbia hipoalergènica per a totes les zones del teu cos.

depilacion-hombre-mujer

Si tens qualsevol dubte sobre algun dels tractaments o bé vols ampliar informació, tens 3 maneres de contactar amb nosaltres:

. Truca’ns al 93 860 60 60

. Envia’ns un whatsapp al 639 350 937

. Envia’ns un correu electrònic a info@Cànons Clinics.es

RECORDA! Durant tots els dilluns, els dimecres i els divendres de gener i febrer tens un 20% de descompte en els Serveis d’Estètica de les clíniques Cànons Clinics de Barcelona i Granollers.

About the Author

The Author has not yet added any info about himself

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *